Restoranti dhe bari

Hotel Kriva ofron per ju edhe sherbimin e bar restorant. Ne ambjentet e brendeshme mund te akomodohen rreth 100 persona,dhe ne ambjentet e jashteme te bar restorant mund te akomodohen rreth 200 persona.Kuzhina perbehet nga ajo tradicionale Shqipetare dhe Italiane. Nder disa prej gatimeve tradicionale mund te permendim: tav kosi, tave dheu,tav me pestil,tav peshku, byrek me qumesht, byrek me kos, qofte, paidhaqe, mish pule me pilaf, mish I pjekur ne prush, imam bajalldi, byrek me mish, peshk zgare,peshk furre.
Nder disa prej gatimeve italiane mund te permendim: spageti napolitane,spageti bolonjeze ,pene arabiata,pene bolonjeze ,pene 4 formagi,rizoto me perime, rizoto fruta deti, rizoto 4 formagi, eskallp pana kerpudha, escallop vere limon, byftek fiorentin kokteile te ndryshme. Pica: margarita, kerpudha, pikante, 4 formagi,vegjetariane,kalcone,sole mio, kapriciozo, 4 stinet.


Kriva Hotel
Tel:0689024123
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Rregjistrohuni në buletin
Merni ofertat ekskluzive 
në email-in tuaj 

Back to top
Back to top